U U Webshop laten maken Utrecht

Gratis UU Webshop op proef

All-in €400,=

U U Woon je in de regio Utrecht en overweeg je het opzetten van een U U Webshop?

Vergeleken met 10 jaar geleden is de koop en verkoop van diensten en goederen sterk veranderd. Als gevolg van de Corona-crisis zijn fysieke winkels lang niet bereikbaar geweest. Tevens zijn mensen steeds meer gewend geraakt aan het online aankopen doen. Ook is het vertrouwen toegenomen. Al met al heeft dat een blijvende impact op het koopgedrag van mensen.

Andere bedrijven in Utrecht gingen je voor, mèt succes

Tot nog toe startte al meer dan 800 mensen in Utrecht een Webshop. Aan de ene kant kan dat het gevoel oproepen dat de concurrentie immens is. (In het geval dat je dat gevoel herkent, wil ik je uitnodigen om ‘concurrentie bestaat niet’ in te typen in Google en je te laten inspireren door opbeurende artikelen hierover.) Aan de andere kant is het namelijk zo veel van die mensen succes boeken met hun webshop.

Ten eerste hebben zij dit succes te danken aan een goed opgezette webshop. Ten tweede voldoet de tekstuele content aan de SEO-richtlijnen. Daardoor is de webshop goed vindbaar via een zoekmachine. Met ander woorden: Als iemand bepaalde zoekwoorden opgeeft in bijvoorbeeld Google of Bing, verschijnt jouw Webshop in het rijtje gevonden sites. (Eén aspect hierbij is het goed toepassen van zogenaamde transitie-woorden.)

Daarbij komt dat de Webshop ook nog aantrekkelijk moet zijn. Als je bijvoorbeeld fysieke goederen verkoopt, wil je dat het goed in beeld gebracht wordt.

Begin jij je eigen U U Webshop, met behulp van U U Webshop laten maken Utrecht?

Alles in aanmerking nemend, sta je voor de keuze: Wil je het uitbesteden of zoveel mogelijk zelf doen.

Webshop laten maken Utrecht kan je in beide gevallen helpen.

Voor het geval dat je desondanks twijfelt of je eraan wil beginnen, trekken wij je graag over de streep. Niet op de laatste plaats omdat wij onze diensten gratis aanbieden. Wij maken snel een eerste opzet voor jouw webshop. Als u fysieke goederen verkoopt, zorgen wij desgewenst voor goede foto’s, vaak gebruik makend van chromakey.

Zodra je proef-webshop gereed is, is het veel makkelijker om te bepalen of je er verder mee wil gaan. Als je liever stopt, heeft het je niets gekost en bent je ervaring en kennis rijker. Als je enthousiast geworden bent, maken we de webshop af en betaal je het in de actie genoemde bedrag.

Ten slotte de vraag inhoeverre je het zelf wil doen of het toch liever uitbesteed. Of dat je graag de mogelijkheid wil hebben om gaandeweg meer zelf te doen of juist zaken aan ons over te laten die moeilijk blijken. Hier gaan we verder op in, in de volgende paragrafen

Optie 1: U U Webshop laten bouwen door U U Webshop laten maken Utrecht?

Website Holland neemt u graag alle zorgen uit handen voor het opzetten van een Webshop, ook als u wat verder van Utrecht woont. Misschien hebt u al uitgesproken ideeën, maar ziet u op tegen mogelijke problemen. Er komt tenslotte heel wat bij kijken.

Bovenop de elders op deze website genoemde zaken voor een goede website, zijn daarnaast nog faciliteiten nodig om onder andere afrekenen mogelijk te maken. Niet dat wij u willen ontmoedigen, want het is leuk om het zelf te proberen! Desondanks is het niet iedereen gegeven, of vindt u het simpelweg te veel moeite.

Kortom: Wij verzorgen graag van a tot z een webshop voor u.

Optie 2: Zelf bouwen van je U U Webshop, met hulp van U U Webshop laten maken Utrecht?

Zelf proberen is leuk. Je kunt het! Veel mensen in Utrecht is het gelukt om dat te doen. Maar in de meeste gevallen hebben ze daar hulp bij gekregen. Hoe het ook zij, je loopt altijd wel ergens tegenaan. Medewerkers van Webshop laten maken Utrecht zijn in de loop der tijd al tegen alle problemen aangelopen èn weten inmiddels de oplossing hiervoor. Daardoor voelen we aan waar jij voor staat en kunnen wij je goed helpen.

Optie ‘Eindeloos’: Allerlei tussenvormen zijn mogelijk, tussen zelf doen en uitbesteden

Vanwege alles wat er moet gebeuren, is het vanzelfsprekend zo dat sommige aspecten leuk zijn om zelf te doen en andere minder leuk. Overigens gelden voor verschillende mensen, verschillende voorkeuren. Het hangt tenslotte af van interesses en vaardigheden op bepaalde terreinen.

Er zijn meedere mogelijkheden:

  • Je begint zelf met het maken van de webshop en wij nemen op verzoek zaken over die te moeilijk blijken;
  • Wij maken een eerste opzet en vervolgens neemt jij het over;

Ter illustratie, het overzicht van mogelijke servicemodellen, waaruit je kunt kiezen (en waartussen je kunt switchen):

(WH staat voor onze bedrijfsnaam Website Holland)

Extra Services

Foto | Video | Logo

Hoewel wij geen professioneel fotograaf zijn, denken wij niettemin een goede kwaliteit te kunnen bieden. Voor het geval dat je dat graag wil verifiëren, nodigen we je in de eerste plaats uit om de foto’s die wij maakten voor de site massagesportpark.nl te beoordelen. Tevens kun je de video en foto’s van de webshop uit voorbeelden (hierboven) kritisch bekijken, in aanmerking nemend dat de eerste reeks foto’s door de klant is gemaakt. 

Niettemin kun je ervoor kiezen om zelf het materiaal aan te leveren dat wij op je website plaatsen.

Eveneens kunnen wij een logo voor jou ontwerpen en op je website plaatsen. Als bonus creëren wij een uniek en persoonlijk lettertype voor u. Een (niet al te serieus bedoeld) voorbeeld hiervan, ziet u als u een bericht intypt in ons contactformulier, hieronder.

Webshop laten maken Utrecht helpt je graag!

Interactieve Animaties

Dit is waar wij ons onderscheiden van andere aanbieders in dezelfde prijsklasse. Een interactieve animatie trekt de aandacht en een bezoeker van je website en vestigt de aandacht op je merknaam. Hoewel er vaak heel wat uren werk in zit, betaal je desondanks niets extra als je een interactieve animatie op je website wilt.

Voorbeeld van interactieve animatie:

//changeBG2('tekstId01','#ECEADF'); //changeBG2('tekstId02','#ECEADF'); //changeBG2('tekstId03','#ECEADF'); //changeText('achtertekst','white'); //document.body.style.backgroundColor = "black"; //changeBG2('tekstId02','#ECEADF'); //changeText('achtertekst','white'); //changeText('tekstId02','#FFFFFF'); //document.body.style.backgroundColor = "white"; //changeBG2('tekstId02','#ECEADF'); //changeText('achtertekst','black'); //changeText('tekstId02','#FFFFFF');

Open/sluit het gordijn door te slepen met je muis, of op de zijkant te klikken

Webshop laten maken Utrecht helpt je graag!

Small note for English speaking persons

As shown above, Webshop laten maken Urecht undoubtedly provides you everything you need for a complete Web shop. Both textual and photo content are offered. Equally important is meeting the SEO rules. Since you found this site, we obviously have that in place.
Given these points you’re more than welcome to contact us for an English Web shop. Obviously, we can also create a Dutch web shop, translated from your English inputs. 
Furthermore, we can provide a multi-language site for you.

To conclude, we invite you to just feel free to contact us for a chat without obligation.

Bel gerust:

06 – 47 16 74 74

Kamer van Koophandel

KVK 80584942, Vestigingsnr. 000046931406